Borgermøde

Kom til Åbent borgermøde i Hillerød og spørg dine politikere om, hvordan de ser Folkeskolen efter folketingsvalget.

Folketingsvalget er lige op over. Men hvordan ser dine folketingskandidater egentlig på folkeskolen? Kom og hør, når Lærerkredsene i Nordsjælland inviterer dig til Åbent borgermøde under overskrifter som: Hvad er folkeskolens værdier? Hvad koster en god skole? Hvordan finansieres inklusion? Er det muligt at gennemføre det nye folkeskoleforlig i skolernes virkelighed? Hvilken effekt har det på vores børn og unges trivsel og læring at blive testet og evalueret konstant?


Der er nok at debattere, og derfor har vi fået redaktør, journalist, forfatter og tidligere studievært Jeppe Søe til at være ordstyrer, og hjælpe dig til at få indblik i partiernes synspunkter og få svar på dine spørgsmål.

Hvor og hvornår?
Arrangementet finder sted tirsdag den 19 . marts 2019 fra klokken 19 til 21 på Frederiksborg Gymnasium, Carlsbergvej 15, 3400 Hillerød. Gymnasiet ligger få minutters gang fra stationen, og der er gratis parkering for enden af Carlsbergvej ved Teglgårdssøen. 


Servering?
Der vil blive serveret kildevand og frugt.

 

På godt gensyn

Furesø Lærerkreds, Allerød-Hørsholm Lærerforening, Hillerød Lærerkreds, Egedal Lærerkreds, Gribskov-Halsnæs Lærerkreds, Helsingør Lærerforening, Fredensborg Lærerkreds og Frederikssund Lærerkreds. 

Din kommentar

Emner

Målgruppe